Palvelutaso painaa toimittajavalinnassa

Asiakkaat eivät odota tuotteitaan. Tuotannon on sujuttava, ja se asettaa haasteita myös kone- ja laitetoimittajille.

– Koneita saa Euroopasta ja Kiinasta, mutta Toijalasta saa huoltomiehen vielä samana päivänä. Yrittäjällä ei ole varaa siihen, että linja seisoo, kun korjaajaa odotetaan maailmalta. Siksi valitsimme Extronin myös uuden koneemme toimittajaksi, TT-Plast Oy:n toimitusjohtaja Tauno Tuliniemi painottaa.

Hyvällä yhteistyöllä TT-Plastin ja Extronin välillä on pitkät perinteet. Tauno Tuliniemellä on yli kolmenkymmenen vuoden kokemus yhteistyöstä Extronin kanssa ja kun TT-Plast perustettiin vuonna 2003, Extron toimitti tehtaalle kaksi kokonaista putkilinjaa kaikkine työkaluineen.

Ekstruuderi nro 400 tekee putkia Porissa

TT-Plastin hyvin toimiva putkilinja päivitettiin uusimman teknologian mukaiseksi. Uusi ekstruuderi on Extronin neljässadas toimitettu kone.

– Huoltovarmuus, nopea palvelu ja saumaton yhteistyö painoivat myös uuden koneen valinnassa. Asennus sujui puolessa siitä ajasta mihin olimme varautuneet, saimme tuotannon käyntiin muutamassa päivässä. Koko projekti meni sujuvasti, Tauno Tuliniemi kiittelee.

TT-Plast valmistaa kunnallis- ja kiinteistötekniikan paineettomia putkia ja paineputkia halkaisijaltaan 25 millimetristä 630 millimetriin.